Zanggroep Essential


Ga naar de inhoudsopgave

Welkom op de website van Zanggroep Essential Breda...

Je kunt hier informatie vinden over van-alles-en-nog-wat dat met onze zanggroep te maken heeft.
Deze site wordt steeds gevuld met allerhande materiaal: berichten over activiteiten, teksten van leden, repertoire, foto's van activiteiten, et cetera.

Als je vragen hebt of wilt reageren op wat op de diverse pagina's te vinden is, maak dan gerust een berichtje via de contactpagina. We zullen je vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Als je suggesties hebt ten aanzien van muziek of teksten, dan houden wij ons daar graag voor aanbevolen. Wie weet wat voor leuke effecten dat kan hebben..!

In ieder geval veel plezier met het wandelen door de pagina's van onze site. We werken steeds aan uitbreiding en vernieuwing van de inhoud. Dus houd onze site in de gaten.

Vriendelijke groeten van
Zanggroep Essential.

Seizoen 2014-2015

In een eerder bericht schreven we dat Essential zich even "terugtrok" en zichzelf tijd wilde gunnen om ons te concentreren op koorstructuur, repertoire en muzikale omlijsting. Wie goed in onze agenda heeft gekeken, kon opmerken dat we vanaf de zomer van 2013 tot de aanvang van koorseizoen 2014-2015 slechts 2 maal in het openbaar gezongen hebben: op 22 december 2013 en 22 juni 2014. We zijn aan de slag gegaan met een aantal nieuwe liederen. Veel oud repertoire hebben we opgeborgen in het archief. Met vooral veel plezier en gezelligheid hebben we ongeveer een jaar kunnen werken aan vernieuwing.

Het koorseizoen 2014-2015 zijn we weer ingeroosterd om reguliere diensten te zingen. Ook het traditioneel zingen in Zoutelande hebben we weer op de agenda kunnen plaatsen. Essential is ook uitgenodigd te komen zingen in de Michaelkerk in Breda.

Nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom onze gezellige groep te versterken...

Open repetities

We merken dat er voor het zingen binnen een koor best veel belangstelling is. Maar er bestaan (denkbeeldige) drempels om daadwerkelijk de stap te zetten en zich aan te melden bij een koor. Natuurlijk moeten nieuwe activiteiten passen in een bestaand schema. Dat is dan ook een veel gehoord argument. En ja: natuurlijk moet er dan geschoven worden met andere bezigheden. Maar wij weten uit ervaring dat het echt de moeite waard is! Zingen is gewoon leuk. En Essential bestaat uit een gezellige groep mensen. En daar passen zeker nog wel meer gezellige mensen bij! "Maar je wilt mij niet horen zingen!" Nog zo'n drempel. Verbaas jezelf eens! Durf eens een poging te wagen.

Je bent altijd welkom tijdens onze repetities op de dinsdagavonden. Inloop vanaf 19:45 uur. Op dat tijdstip beginnen we met opbouwen en drinken we gezamenlijk koffie of thee. Van ca. 20:00 tot 22:00 uur vindt de repetitie plaats.

Meer informatie? Kijk eens op de contactpagina...

Home Page | Wie zijn wij | Agenda | Repertoire | Foto galerij | Links | Leden | Archief | Sitemap

Search

Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu